dimecres, 17 de febrer del 2016

TALLER D'INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL

En Pau i les ulleres de visió empàtica!

Aquesta vegada la Berta ens ha presentat al seu amic Pau i ens ha explicat la història que li va passar amb unes ulleres que es va trobar un dia per casualitat. Resulta que aquestes ulleres tenien la capacitat de fer veure amb empatia a la persona que se les posava i d'aquella manera podia  saber com se sentien els altres.




Després hem vist com ser empàtic vol dir fer tres passos: OBSERVAR; PENSAR I PREGUNTAR.
Per tal d' intentar aprendre a observar bé  als altres i així poder saber quina emoció senten  i expressen, hem fet una activitat a la classe. Cada nen i nena havia d'expressar una emoció que tenia apuntada en un paper. A continuació, una companya, amb l'ajuda de les ulleres de visió empàtica, havia d'anar OBSERVANT a tots els altres i intentar esbrinar quina emoció sentien i apuntar-la a l'altra cara del paper. Per acabar hem posat en comú els  nostres papers i hem vist que tant importat és ser un bon observador com saber expressar bé les emocions. A més a més, també ens hem adonat que moltes vegades les emocions es poden confondre perquè es barregen i en un mateix moment sentim vàries alhora.....




Ara ja sabem que hem de practicar molt per convertir-nos en bons OBSERVADORS i millorar la nostra capacitat d'EMPATIA. Ens ha agradat tant que  volem repetir l'activitat un altre dia!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada