dimecres, 16 de desembre del 2015

TALLER D'INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL

Els nens i les nenes de  3r ens acomiadem del primer trimestre amb una activitat en família que ens ha proposat la Berta. 
La Berta és la protagonista d'uns contes que ens ajuden a treballar la intel·ligència emocional. Aquest trimestre ens ha ensenyat la importància d'escoltar als altres de forma adequada, no només amb les orelles  també amb els ulls i amb tot el cos. Ens ha fet veure quantes coses interfereixen a l'hora de comunicar-nos i ha tingut una gran idea.....la  capsa facilitadora de converses!!!


 Hem decorat la nostra pròpia capsa amb els pares i després hem ficat a dins allò que pensàvem que podia interferir a l'hora de parlar. Hem passat una bona estona en família, els pares ens han ajudat molt i els hem ensenyat quin gran invent és aquesta capsa.



Ens hem fet fotos tant del procés com del resultat final i també un llistat amb els objectes que ficaríem. L'últim pas....posar-ho en pràctica. Molts de nosaltres hem pogut comprovar que funciona!!!!



Els vostres fills estaven encantats i han gaudit molt explicant-ho. Així que ara famílies us convidem a continuar fent-la servir!!!!
Moltes gràcies per la vostra col·laboració. 

I per acabar, al tornar del Nadal, amb tot el material farem una cartellera a la classe per poder compartir la nostra experiència.

Bones festes!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada